ESET Home Security Essential

ESET Home Security Essential
Felhasználók száma
11 894 Ft+ÁFA

Díjnyertes vírusirtó és védelmi rendszer

 

Proaktív védelem a rosszindulatú programok minden típusa ellen, beleértve a vírusokat, trójaiakat, férgeket és kémprogramokat.

 

30% kedvezmény pedagógus, diák, nyugdíjas részére.
Írjon nekünk a részletekért!

A regisztrációt a Szállítási adatok-nál megadott névre, címre készítjük el!

Részletek
Újratervezett felhasználói felület

Ebben a verzióban a felhasználói felületet a használhatósági tesztek eredményei alapján jelentősen átterveztük és egyszerűsítettük. Minden GUI-szöveget és értesítést gondosan felülvizsgáltunk, és a felület mostantól támogatja a jobbról balra mutató nyelveket, például a héber és az arab nyelvet. Az online súgó mostantól az ESET NOD32 Antivirusba integrálva van, és dinamikusan frissített támogatási tartalmat kínál.

 

Sötét üzemmód

Egy bővítmény, amely segít gyorsan sötét színsémára váltani a képernyőt. A Felhasználói felület elemei között kiválaszthatja a kívánt színsémát.

 

Vírusirtó és kémprogram elleni védelem

Proaktívan felismeri és megtisztítja a több ismert és ismeretlen vírust, férget, trójaiakat és rootkiteket. A fejlett heurisztika még az eddig soha nem látott rosszindulatú programokat is megjelöli, megvédi Önt az ismeretlen fenyegetésektől, és semlegesíti őket, mielőtt kárt okozhatnának. A webes hozzáférés elleni védelem és az Adathalászat elleni védelem felügyeli a webböngészők és a távoli szerverek közötti kommunikációt (beleértve az SSL-t is). Az e-mail kliensvédelem a POP3(S) és IMAP(S) protokollokon keresztül fogadott e-mail kommunikáció ellenőrzését biztosítja.

 

Rendszeres frissítések

Az észlelőmotor (korábbi nevén "vírusaláírási adatbázis") és a programmodulok rendszeres frissítése a legjobb módja annak, hogy a számítógép maximális biztonságot nyújtson.

 

ESET LiveGrid®

A futó folyamatok és fájlok hírnevét közvetlenül az ESET NOD32 Antivirusból ellenőrizheti.

 

Eszközvezérlés

Automatikusan átvizsgálja az összes USB flash meghajtót, memóriakártyát és CD/DVD lemezt. Blokkolja a cserélhető adathordozókat az adathordozó típusa, gyártója, mérete és egyéb jellemzői alapján.

 

HIPS-funkció

Részletesebben testre szabhatja a rendszer viselkedését; szabályokat adhat meg a rendszerregiszterre, az aktív folyamatokra és programokra, és finomhangolhatja a biztonsági helyzetet.

 

Játékos mód

Elhalasztja az összes felugró ablakot, frissítést vagy egyéb rendszerigényes tevékenységet, hogy a rendszer erőforrásait a játékhoz és egyéb teljes képernyős tevékenységekhez kímélje.

 

Az Adathalászat elleni védelem letiltja a személyes adatait ellopni próbáló oldalakat, hogy megakadályozza a személyazonosság-lopást vagy a személyes adataival való visszaélést.

 

A Zsarolóvirusok elleni védelem blokkolja azokat a rosszindulatú szoftvereket, amelyek megpróbálják hozzáférhetetlenné tenni az adatait, hogy utána "váltságdíjat" követelhessenek értük.

Az Eszközfelügyelet megakadályozza a személyes adatok külső eszközre történő jogosulatlan másolását.

 

Az integrált mesterséges intelligencia felismeri a fejlett, eddig nem ismert rosszindulatú szoftvereket, miközben a rendszer teljesítményét csak minimálisan befolyásolja.

 

A folyamatos magas szintű védelem érdekében a zökkenőmentes termékfrissítések biztosítják, hogy Ön azonnal kihasználhassa az új védelmi technológiák előnyeit, amint azok elérhetővé válnak.

 

 

 

Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
15 105 Ft/db
2+  db
-31,13 %
10 403 Ft/db
3+  db
-41,51 %
8 835 Ft/db
4+  db
-49,84 %
7 577 Ft/db
5+  db
-56,1 %
6 631 Ft/db
6+  db
15 105 Ft/db
Vélemények
Szállítás
Jellegzetes szállítási határidő a kifizetéstől számított egy munkanap.