ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus
Felhasználók száma
9 275 Ft+ÁFA

ELENGEDHETETLEN VÉDELEM, 2024-ES KIADÁS

Az ESET NOD32 Antivirus gyors és kisméretű, így létfontosságú a játékosok és az átlagfelhasználók számára, akik nem szeretnének megszakításokat a tevékenységük közben. Csak telepítse, és nem is lesz vele több teendője. Windows és macOS rendszerű eszközök védelme.


30% kedvezmény pedagógus, diák, nyugdíjas részére.
A részletekért keressen elérhetőségeinken.

A regisztrációt a Szállítási adatok-nál megadott névre, címre készítjük el!

Részletek

Díjnyertes antivírus

Az ESET NOD32 Antivirus egy olyan teljes körű biztonsági megoldás, amely maximális védelmet és minimális rendszerméretet ötvöz. Fejlett technológiáink mesterséges intelligenciát használnak a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, reklámprogramok, rootkit-ek és egyéb fenyegetések beszivárgásának megakadályozására anélkül, hogy akadályoznák a rendszer teljesítményét vagy megzavarnák számítógépét.

 

Jellemzők és előnyök

Újratervezett felhasználói felület

Ebben a verzióban a felhasználói felületet a használhatósági tesztek eredményei alapján jelentősen átterveztük és egyszerűsítettük. Minden GUI-szöveget és értesítést gondosan felülvizsgáltunk, és a felület mostantól támogatja a jobbról balra mutató nyelveket, például a héber és az arab nyelvet. Az online súgó mostantól az ESET NOD32 Antivirusba integrálva van, és dinamikusan frissített támogatási tartalmat kínál.

 

Sötét üzemmód

Egy bővítmény, amely segít gyorsan sötét színsémára váltani a képernyőt. A Felhasználói felület elemei között kiválaszthatja a kívánt színsémát.

 

Vírusirtó és kémprogram elleni védelem

Proaktívan felismeri és megtisztítja a több ismert és ismeretlen vírust, férget, trójaiakat és rootkiteket. A fejlett heurisztika még az eddig soha nem látott rosszindulatú programokat is megjelöli, megvédi Önt az ismeretlen fenyegetésektől, és semlegesíti őket, mielőtt kárt okozhatnának. A webes hozzáférés elleni védelem és az Adathalászat elleni védelem felügyeli a webböngészők és a távoli szerverek közötti kommunikációt (beleértve az SSL-t is). Az e-mail kliensvédelem a POP3(S) és IMAP(S) protokollokon keresztül fogadott e-mail kommunikáció ellenőrzését biztosítja.

 

Rendszeres frissítések

Az észlelőmotor (korábbi nevén "vírusaláírási adatbázis") és a programmodulok rendszeres frissítése a legjobb módja annak, hogy a számítógép maximális biztonságot nyújtson.

  

Vélemények
Szállítás
Jellegzetes szállítási határidő a kifizetéstől számított egy munkanap.